Te huur: Luxe Wellness Chalet Jottem

Luxe vijf sterren Wellness Chalet Jottem

Dit comfortabele vijf sterren chalet in Bramberg am Wildkogel (woonoppervlakte 150m2) ligt in het pittoreske dorpje Dorf im Pinzgau. Dichtbij de panoramabahn in Hollersbach met aansluiting op het skigebied van Kitzbühel. De Smaragdbahn in Bramberg am Wildkogel voert u naar het gezellige familie skigebied Wildkogel Arena.

Vorige slide
Volgende slide
Even lekker genieten in Oostenrijk

Geniet van uw
welverdiende vakantie

Gelegen aan het Nationalpark Hohe Tauern. Het chalet in Bramberg am Wildkogel is uitermate geschikt voor een gezelschap dat zowel uit skiërs/langlaufers als omgevingliefhebbers bestaat. Het chalet is geschikt voor max. 8 personen en 1 baby/peuter en beschikt over vier slaapkamers en drie complete badkamers.

Over Chalet Jottem

Chalet Jottem!

Wij zijn Jan en Trudy Bergsma en hebben in 2008 onze droomchalet kunnen bouwen, geheel naar onze eigen wensen.

Als u ook wilt komen genieten van de Alpen, de Oostenrijkse gastvrijheid en cultuur heeft u met ons huis de perfecte accommodatie gevonden voor een sportieve wintersportvakantie of een heerlijke zomervakantie.

De omgeving

Zomers genieten van Oostenrijk, wandelend of fietsend op avontuur door de bergen. Zowel voor gezinnen of sportievelingen valt er genoeg te beleven. Prachtige meren omgeven door bergen met besneeuwde toppen. Neem pauze bij een berghut en geniet van de zelfgemaakte Apfelstrudel of een huisgemaakte schnaps!

Gasten van Chalet Jottem

Reacties van   tevreden   gasten